Skibo Kastély/Skibo Castle





Ma volt az állásinterjú a Skibo Kastélyba ahová food and beverage butlert, azaz szószerint! :) étel és ital komornyikot keresnek. Ebben a pincérkedés és takarítás is benne van a legminőségibb szinten egy luxus privát kastélyban. Ennek a kastélynak első híres tulajdonosa Andrew Carnigie volt majd egy család megvette 2003-ban. Ez a család átalakította az egészet, ezáltal egy golf club tagjainak létrehozott egy teljesen privát, luxus kastélyt minden extrával felszerelve. A vendégek golfozhatnak, uszhatnak, solymászhatnak, fácánt lőhetnek, halászhatnak stb. Az egész terület 8500acre azaz 3400 hektár, van hozzá egy nagy tó, park és szállás a dolgozóknak. A dolgozók vagy a kastélyban laknak vagy pedig egy vendégházban, és úgy olvastam mindenféle szolgáltatást használhatnánk amig ott dolgozunk. Ez Észak Skóciában van, és fizetik a szállást, utazást, és étkezést is.
Az értesítőt is megkaptuk ma. Engem felvetettek és mehetek tovább egy videó interjúra a Skibo HR menedzserével, Norbit nem. Ez azt jelenti, hogy dec. 12- jan. 4ig dolgoznék a Skiboban, ha a HR menedzsernek is tetszem. Na de itt jön fel a nagyon nehéz döntés: Dolgozni egy luxus kastélyban és egyedül tölteni a karácsonyt, Norbi születésnapját és az új évet vagy pedig együtt tölteni szeretetben, békességben az ünnepeket... Szeretném ha leírnátok a véleményeteket, nagyon kíváncsi vagyok rá.

Ui.: Jelentkezhetünk dolgozni a Skibo Kastélyba nyárra is.

Today we had the job interview for the Skibo Castle. They are looking for a food and beverage butler, which is the mix of housekeeping and food service on the highest standard in a private, very luxurious castle. The first famous owner was Andrew Carnegie and then the castle was sold in 2003 for a family of member. This family refurbished the whole castle and made it for golf club members with all luxury facilities. Guests can play golf, swimming, do falconry, fishing, horse back riding etc. The whole area is 8500acre which is 3400ha, this includes a big lake, park and accomodation for workers. The workers can live in the castle, or in a seperate accomodation and they can use all kind of facilities as the guests. This castle is in the North Scotland and they pay the accomodation, travel and meals as well.
Today we got an email that I could get the chance to speak with the HR manager so passed on the first interview, but Norbi did not. This means that I would work from 12dec- 4jan if the HR manager will like me. But there is a very hard decision: Working in a luxurious castle, spending the xmas-, Norbi's birthday and New Years Eve alone or celebrate together in peace and love...
I would be happy if you can tell me your opinion, I am very curious.

PS: We can apply to work to the Skibo Castle for summer as well.




Könyvtár/ Library
Uszoda/Swimming Pool
Hálószoba/Bedroom


Képeket Google-ről töltöttem le/ I downloaded the pictures from Google