Július 25

A mai nap pihentünk, és benéztünk az egyik könyvesboltba. A Waterstone egy 3 emeletes könyvesbolt, tehát sokkal nagyobb mint volt ez, de itt olcsók a könyvek. Vettünk egy Collins angol szótárat 6,25 Fontért, egy szakácskönyvet 3,99 Fontért, és pár autóvezetési könyvet 35Font összértékben. Amint lehet el kellene kezdeni a jogsit, mert Buxton, ahol az egyetem van 1:40 percnyire van Derbytől vagy a másik választási lehetőség az, hogy 2órát utazzak oda.  (Oda vissza 4 óra... jó vicc)A jogsihoz 400Font kellene, lehet utalni a számlámra ha valakinek pénz feleslege van :D Persze ez csak vicc, remélem nem sokára tudok dolgozni, és akkor kifizetem.
  Most megint parázok egy kicsit de már kevésbé mint a múltkor, mert holnap újra megyek Nottinghambe, feljelentkezek a vizsgára.
  Az időjárás természetesen megint megutáltatja magát velem. Esős, hideg idő van. Oké, tudom, hogy most otthon is. De egyszerűen szétfagyok. Be kell szereznem egy brutál vastag pulcsit, majd holnap keresek valahol.
  Az egyetem Buxton városban található, ami egy spa város és elég kicsi. Ez az oka, hogy nem költözünk oda. De egy hatalmas előnye van az egyetemnek a Peak District-ben található.