21. Szülinapom Március 19

Igazából nem sok változást veszek észre, hogy 21 lettem, csak annyit, hogy most már rövid italokat is vehetek (fúúúúj), és egy- két munkát csak 21 év fölött lehet végezni.
Szombaton nagyon szép, napsütéses, meglepően meleg nap volt. A 9:50es busszal felmentünk Buxtonba, megmutattam Norbinak a sulit, a Pavilion Gardent, és mindent ami szép Buxtonban. Ezután elindultunk kifelé Buxtonból a Manchester Roadon. 2 órát gyalogoltunk! de megérte, mert gyönyörű a táj arrafelé. Nem is írok többet, jöjjenek a képek!










Ezek a képek Buxtonban készültek, gondolom erre már mindenki rájött, ugyanis általában nagyon sok képet teszek fel Buxtonról. Tudom, hogy sok, de annyira imádom. De nem baj, így legalább mindenki megjegyzi, milyen gyönyörű kis város. :)










Az utolsó előtti képen azért lépkedek olyan furcsán, mert a talaj nem volt valami stabil. Ezt láthatjátok az utolsó képen. Dimbes dombos, nagyon puha mohaszerű dolgokon lépkedtünk. Annyira puha volt, hogy kiment a bokám. (azt hozzá kell tennem, ha nem a kihívás kerestük volna, és tovább az úton mentünk volna, nem a hegyen, akkor egyszerűbb lett VOLNA :) )

 Ez egy mesterséges tó lehet, egy hegyen keresztül jutottunk el oda

 Ezen a képen látszik a tó, ami a végső úti célunk volt. Ez, teljesen máshol van, mint ahol az előbbi kép készült. A meredek lejtő nagyon durva volt, nem másznám meg újra.



Ez a hely a Goyt Valley. Egy víztározó van itt és egy hatalmas tó. A hatalmas tóból nyerik az ivóvizet, és ott piknikeztünk.

Ez az egész táj a Peak Nemzeti Parkhoz tartozik, ami a Peak Districtben van.

Annyira elfáradtunk, hogy megkértünk pár fiatalembert vigyenek vissza minket Buxtonba. Ami nekünk két órába telt, az kocsival 5 perc volt.

Ezután "hazajöttünk" Derby-ba, kaptam virágot és tortát. A tortát a Tescoban vettük, száraz torta (nem kell hűtőbe tenni), a Cadbury gyártja. Finom volt egyébként.