Július 29

Mint minden péntek ez is tele volt izgalommal és boldog pillanatokkal. Mindig történik valami. :)
  Reggel úszással kezdtünk. Lett-Lengyel- Magyar találkozó volt, mindegyik nemzetiségből 2-2 ember.
  Ezután elmentünk egy bútor raktárba, és beszereztünk egy memory szivacsos és rugós matracot. Erre azért volt szükség, mert Norbi idősebbik bátyja és felesége 5-én jönnek ki, és valamin aludniuk kell, + Norbi másik bátyja pedig szeptemberben jön ki. Így hát "muszáj" volt megvennünk, persze ezt egyikünk sem bánja, mert nagyon kényelmes. Az ára 200Font, ami több mint 60ezer Forint. Ügyesek voltunk, mert a hétvégén még elmászkáltunk pár bútorboltba, és kiderült, hogy elég olcsón sikerült beszereznünk. Mostmár csak egy nagy beruházás maradt a jogsikon kívül, az ágy keret. A matracot 5Fontért hozták ki, és szombaton.
  Jonathan segítségével visszavittük a hipper szupper párnáinkat, mert borzalmasak voltak. Visszaszerezte a pénzünket is, úgyhogy ezt is sikerült elintézni.
  Ezután bementünk a postára, mert be kellett fizetni az IELTS vizsga árát. Postai csekken fizettük be, bár ne tettük volna, és inkább kártyával fizettünk volna. Először is 10Font ez a postal order nevezetű dolog. Még kellett vennem borítékot, és bélyeget, plusz a vizsga ára. Úgyhogy nem volt olcsó mulatság. Ráadásul elég sokáig szenvedtünk ezzel , mert nem volt egyértelmű mit kell vele csinálni. De végülis sikerült, de már majdnem feladtam.
  Norbi bevitt az Orbital nevezetű munakerő kölcsönzőbe, hétfőre kaptam időpontot, hogy kitöltsem a papírokat.
  Ezután hazajöttünk kajázni, és megjött a posta. Megkaptam a levelet, hogy bemehetek a HSBC bankba a kártyámért. Úgyhogy olyan 4 óra körül visszamentünk a belvárosba.
Nagyon jó volt ez a nap, mert sok pozitívum történt.